Een van de speerpunten van de Ondernemingsclub Houthalen-Helchteren is het informeren van haar leden. Om die woorden kracht bij te zetten, nodigde de club haar leden uit bij Espa voor een infosessie. Enerzijds kwam het parkmanagement, met de realisaties en doelstellingen van het parkmanagement op Centrum-Zuid en Europark aan bod. Enkele jaren na de opstart zijn al heel wat bedrijven aangesloten, die genieten van heel wat schaalvoordelen bij de aankoop van groene energie, afvalinzameling maar ook wat betreft de signalisatie op het bedrijventerrein. Anderzijds werden de werken en de bijhorende omleidingen voor de herinrichting van Herebaan-Oost x Europarklaan toegelicht. Gezien de drukte van de zone die aangepakt wordt, en de duurtijd van de werken, kon deze toelichting op heel wat belangstelling rekenen. Enkele sfeerfoto’s kan je hier terugvinden.

  • Presentatie over Parkmanagement Houthalen-Helchteren
  • Info over de wegenwerken, inclusief contactgegevens