INFOSESSIE
Werken Herebaan – Oost & Europarklaan
&
Parkmanagement
06-09-2018
Espa

Bij wegenwerken is beperkte hinder onvermijdelijk, en een duidelijke communicatie noodzakelijk. Dat is zeker zo voor de herinrichting van het kruispunt Herebaan – Oost & Europarklaan, waar dit najaar de eerste werken starten om er een rotonde aan te leggen.  Gezien de bedrijvigheid op Europark, maar ook gezien de nabijheid van de drukke Grote Baan, informeren we u graag tijdig over de fasering van de werken, én de omleidingsroutes die samen met de gemeente zijn uitgetekend.

Het startschot van de sessie zal echter gegeven worden door Quares, dat het parkmanagement van Centrum-Zuid en nu ook Europark ter harte neemt. Wat kan dit voor uw bedrijf betekenen, wat levert het op en wat zijn de toekomstplannen?

SCHRIJF HIER IN

PROGRAMMA

08u00     Ontvangst bij Espa met ontbijtkoeken
08u30     Verwelkoming door:
Marnik Hermans, voorzitter OCHH
Alain Yzermans, burgemeester Houthalen-Helchteren
08u45     Parkmanagement: Wat levert het op? Acties en realisaties.
09u15     Toelichting werken Herebaan – Oost x Europarklaan door:
Studiebureau Antea
Communicatiebureau Amaril
10u00     Einde