Graag willen wij ons even voorstellen.  Wij zijn een jonge, steeds groeiende organisatie voor mensen met een niet-aangeboren hersenletsel (NAH) en/of een fysieke beperking. Dagelijks zetten heel wat begeleiders en ondersteunend personeel zich met heel veel warmte in om een zinvolle tijdsinvulling te bieden aan onze deelnemers en om hen de kans te geven om zo zelfstandig mogelijk te wonen en te leven.

Reeds verschillende jaren organiseerde onze vriendenkring samen met het Klavertje en de hulp van Ter Dolen de “Ter Dolen Fietshappening”. Vorig jaar organiseerde we voor de eerste keer het evenement ‘ ’t Klavertje op de Dool’ met succes!  

Dit evenement draait rond “de Middeleeuwen” en zal dit jaar doorgaan op 13 oktober op het domein van de Brouwerij van Ter Dolen en het kasteel van de Dool. Er zal een dagvullend programma zijn voor jong en oud dat start om 10.00u. Met heel wat activiteiten van een middeleeuws dorp tot een roofvogelshow.  In de vooravond organiseren we een veiling, ‘Kunst op de Dool’. Kunstenaars, zoals Odile Kinart, stellen hun kunst ter beschikking voor deze veiling ten voordele van ’t Klavertje.  In de gelagzaal van de brouwerij Ter Dolen presenteren wij Rick de Leeuw op de Dool … in de middeleeuwen, met gedichten van Jan Smeken. We eindigen deze dag met sfeervolle optredens. Wij hopen op dit evenement een groot aantal bezoekers te mogen ontvangen.

De afgelopen jaren konden wij rekenen op heel wat organisaties die ons een warm hart toedragen. Dit ging van materiële ondersteuning tot een financiële bijdrage. De geldelijke bijdragen werden en worden altijd zeer goed besteed. Ook het komende jaar staan er bij het Klavertje immers nog heel wat nieuwe initiatieven op til.  Zo richten we ons mooi nieuw dagcentrum ‘De Piste’ verder in en plannen we uitbreiding van woonvorm ‘Laekerveld’.

Als wij u nieuwsgierig gemaakt hebben, willen wij heel graag eens met u samen zitten om onze nieuwe arrangementen toe te lichten.

Alvast bedankt voor uw interesse.

Contact:

Oudstrijderslaan 44F,

3530 Houthalen-Helchteren

Mail: Info@kla.stijn.be – Tel: 011 52 61 60

Keuze uit arrangementen:

 

Goud – 500 euro

U ontvangt op 13 oktober 2018 tijdens ons evenement “ ’t Klavertje op de Dool”

voor 10 personen een toegangsticket voor het dag- en avondprogramma ter waarde van 270 euro. Met deze tickets kan u deelnemen aan de volgende activiteiten tijdens de dag: ochtendwandeling met ontbijt, toneelvoorstelling, kindergrimage, ridders- en jonkvrouw attributen  maken, dromenvanger maken, boogschieten, … met als extra een brouwerijbezoek, en een  bezoek aan het middeleeuws dorp en de roofvogelshow.

Tijdens het avondprogramma kan u genieten van Rick de Leeuw, een kunstveiling en live muziek.

Bij aankomst ontvangen wij u persoonlijk en begeleiden wij u op het terrein met natuurlijk een lekker Ter Dolen-biertje.

Gedurende 1 jaar nemen we uw logo mee in onze publicaties en tijdens onze activiteiten. De dag zelf tonen wij uw logo doorlopend, als dank voor uw ondersteuning.

 

Zilver – 250 euro

U ontvangt op 13 oktober 2018 tijdens ons evenement “ ’t Klavertje op de Dool”

voor 5 personen een toegangsticket voor het dagprogramma ter waarde van 100 euro. Met deze tickets kan u deelnemen aan de volgende activiteiten tijdens de dag: ochtendwandeling met ontbijt, toneelvoorstelling, kindergrimage, ridders- en jonkvrouw attributen  maken, dromenvanger maken, boogschieten, … met als extra een brouwerijbezoek, en een  bezoek aan het middeleeuws dorp en de roofvogelshow.

Gedurende 1 jaar vermelden wij uw logo op onze activiteiten. De dag zelf tonen wij uw logo doorlopend, als dank voor uw ondersteuning.

 

Brons – 50 euro

U ontvangt op 13 oktober 2018 tijdens ons evenement “ ’t Klavertje op de Dool”

voor 2 personen een toegangsticket voor het dagprogramma.

De dag zelf tonen wij uw logo doorlopend, als dank voor uw ondersteuning.

 

Arrangement op maat

U kan ons steeds contacteren voor de uitwerking van een arrangement op maat, voor u of uw werknemers.

 

De overeenkomst gaat van start na storting van het afgesproken bedrag.
Het bedrag kan gestort worden op het rekeningnummer van de Vriendenkring (BE87 0682 4367 0794) met duidelijke vermelding van uw naam. De Vriendenkring bezorgt u dan een bewijs voor uw boekhouding.

De overeenkomst gaat van start na storting van het afgesproken bedrag.
Datum:

Voor akkoord arrangement van ………..  euro :

 

De sponsor.                                                               De organisator.